A laboratóriumi elvárások sokfélesége miatt az AQUAlab Germany több, eltérő funkciójú készüléket fejlesztett ki. A széles kínálatból ön könnyen ki tudja választani az elvárásaiknak leginkább megfelelőt.

 

A készülékek jellemzői:

 

  • kiváló teljesítmény,
  • kényelmes működtetés,
  • egyszerű fenntartás,
  • elegáns és korszerű megjelenés,
  • csendes működés,
  • megfelel az európai szabványoknak.

EDI Rendszerek

RO EDI víztisztító rendszerek

Az AQUAlab RO EDI rendszerek tiszta vizet biztosítanak az ipari, laboratóriumi és orvosi alkalmazásokhoz. A vízminőség megfelel az ASTM Typ II, az ISO3696 Grade 2. és a DIN EN 285 követelményeinek.

 

Fordított ozmózisú (RO) tisztító rendszerek

Az AQUAlab víztisztító rendszere megbízható, tiszta és ultra tiszta vízforrás ipari, laboratóriumi és orvosi használatra. A csúcstechnológián alapuló BLUE PILOT innovatív vezérlő teljes körű áttekintést tesz lehetővé a teljes vízrendszerről.

 

Laboratóriumi víztisztító rendszerek

Teljes oldott szén meghatározás TOCmatic-rendszerrel

 

- Az AQUAlab Q sorozatú laboratóriumi víztisztító rendszereket úgy tervezték, hogy ultrahangos vizet állítsanak elő a legkényesebb alkalmazásokhoz: szervetlen nyomelemzés, gáz- és folyadékkromatográfia, valamint egyéb szerves analízis, molekuláris biológia és sejttenyészet.

- Az AQUAlab Q-sorozatú rendszerek által előállított víz megfelel az összes vonatkozó szabványnak, mint például az ASTM Type I., ISO 3696 Grade 1., CLSI Type I. A vízminőség egyenletesen 18,2 MOhm * cm (0,055 μS/cm). A beépített recirkulációs folyamat biztosítja a teljes szerves szén (TOC), nagyon alacsony szinten tartását mely csupán 5-10 ppb. A Q-sorozatú rendszerek UV- és Bio-konfigurációs opciókkal 2 ppb-nál kisebb TOC is elérhető.

- Minden AQUAlab Q-sorozatú rendszer rendelkezik adagolókkal, és a készülékek rendelkeznek érintőképernyős LCD kijelzővel a vízminőség kijelzéséhez.

- Az innovatív AQUAlab Blue Pilot vezérlő minden szükséges információt megad a rendszer állapotáról, felhasználói paraméterek változtathatóak minden paraméterhez, automatikus riasztási jelentést generál melyet e-mailben és/vagy egy speciális mobil alkalmazásban tekinthetünk meg.

- Az intelligens deionizációs (DI) modul automatikus felügyeli a rendszert és csak akkor riszt a rendszer állapotáról (karmantartási szükséglet) amikor arra valójában szükség van.
- A Q-sorozatú rendszerek mobilalkalmazáson keresztül online felügyelhetőek. A műveleti naplót USB-re letöltve és/vagy E-mail segítségével tekinthetjük meg.

 

ION cserélő rendszerek

ION Exchange rendszer és patronok. A vezetőképességmérő ioncserélő modulok ioncserélő eljárásokat használnak ionmentesített víz előállítására orvosi célokra, laboratóriumok és kórházak számára.

 

- A deionizációs módszer jobb vízminőséget biztosít mint a hagyományos desztilláció, mivel a vízáramlás egy speciális gyanta keveréken megy keresztül, amely kivonja az ásványi sókat a vízből. Ezzel a módszerrel akár 15 000 L víz is lágyítható melyet folyamatason 10°dH (német keménységi fok) értéken tarthatunk. Ez a rendszer regenerálható.

 

 

Letölthető katalógus: AQUAlab Germany