A laboratóriumi elvárások sokfélesége miatt a YoungLin több, eltérő funkciójú készüléket fejlesztett ki. A széles kínálatból ön könnyen ki tudja választani az elvárásaiknak leginkább megfelelőt.

 

A készülékek jellemzői:

 

  • kiváló teljesítmény,
  • kényelmes működtetés,
  • egyszerű fenntartás,
  • elegáns és korszerű megjelenés,
  • csendes működés,
  • megfelel az európai szabványoknak.

Egyszerűbb feladatokra, mint például a mosogatás utáni öblítés, általános laboratóriumi alkalmazás, vagy ultatiszta rendszer táplálása, a reverz ozmózis technikán alapuló előtisztító berendezések, az aquaMAX™ – Basic 360 szériája a megfelelő. Ezek a berendezések a legegyszerűbb készülék esetében a szennyeződések minimum 95-99%-os eltávolításával Type III minőségű vizet állítanak elő. A továbbfejlesztett készülékekből egyszer desztillált víznél jobb minőségű, un. Type II minőségű vizet kapunk.

Ultratiszta vizet igénylő feladatokhoz az aquaMAX™ – Ultra 370 készülékcsaládból választhat, annak megfelelően, hogy milyen speciális igényei vannak. Különböző víztisztító berendezésre van szükség például kémiai analízis, biológiai munkák, nyomnyi szennyeződések kimutatása illetve a különösen érzékeny PCR, és elektroforézis munkák során.

Ultratiszta készüléket előtisztító berendezéssel és tartállyal, teljes rendszerként is szállítunk. A jobb helykihasználás érdekében a készülékek falra is szerelhetőek.

A Young Lin cég 5 éve gyárt víztisztító berendezéseket, amelyek megbízhatóan működnek világszerte. A készülékeket, rendszereket figyelemreméltóan alacsony áron, egy éves garanciával kínáljuk, biztosítva hozzá az elengedhetetlen szerviz hátteret.

 

Letölthető katalógus: Younglin

gallery/basic
gallery/ultra